Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar

ANIMALONS és la botiga solidària d’animals de companyia on trobaràs tot tipus de productes per al teu gos, gat, ocell, peix, rèptil o rosegador.

Inici
Associació d’Amics dels Animals del CAAD Maresme-Argentona (ACAAD)
Associació d’Amics dels Animals del CAAD Maresme-Argentona (ACAAD)
Protectora
Can Carmany, s/n (carretera C1415c, detrás del cementerio nuevo)
08310 Argentona (Espanya)
Telèfon: 697 75 84 76
www.acaadmaresme.org
acaad.maresme@yahoo.es
Horari:
Dimarts, dijous, divendres i dissabte: d’11 a 14 h, i de 16 a 18 h
Diumenges i festius: d’11 a 14 h.
Dilluns i dimecres tancat al públic.

HORARI DE L’ASSOCIACIÓ (atenció telefònica)
Dilluns a diumenge i festius: de 9 a 20 h.

Compte de Donacions:
2013-0097-90-0201125210

Descripció:
L’Associació es va fundar el 22 de febrer de 2009 amb un grup de voluntaris que dediquem el nostre temps lliure a difondre els animals que es troben al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics i de Companyia del Maresme (Argentona), província de Barcelona. El CAAD Maresme recull els animals perduts i abandonats de 17 municipis de la comarca i és un centre públic. Al Centre hi ha gossos i gats de totes les mides, característiques i edats.

Per a complir amb la tasca de difusió, l’associació realitza activitats com cursos d’educació canina i fires, i intenta per tots els mitjans possibles (pàgina web, facebook, twitter...) donar a conèixer els animals del centre. Així mateix, realitza mensualment una passejada canina amb els gossos del centre en el que totes les persones que s’ofereixen poden participar en la mateixa.

L’associació també contribueix econòmicament en tot allò necessari per a què els animals estiguin el millor possible mentre estiguin al centre. Comprem casetes, abeuradors, paguem analítiques, veterinaris...

Es busquen voluntaris per ajudar-nos en la tasca de difusió; socis i padrins per a la contribució econòmica de les despeses (socis: 10 €/trimestre, padrins 15 €/trimestre); i cases d’acollida per a què els animals més sensibles o malalts i que ho estiguin passant pitjor puguin estar en millors condicions. Però el que més ens fa falta sempre són adoptants.

O sigui que si estàs buscant un gos o un gat, vine al CAAD Maresme (Argentona)!!

Xarxes Socials:

Com els podem ajudar?
Necessiten Voluntaris? Et pots fer Soci? Pots ser Casa de Acollida? Pots Apadrinar?
Transport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?